Om Scandia Bemanning

Scandia Bemanning erbjuder tjänster med personlig service och starkt engagemang i Bemanning & Rekryteringsbranschen. Vi arbetar inom verkstadsindustri, kontor & butik, med verksamhetsutveckling, helhetskoncept med både maskin & personal samt insatser för ökad lönsamhet.

Vi finns placerade i region öst, runt om Östergötland, Småland & Närke med basen i Linköping, Motala & Mjölby.

Fördelar

Det finns många fördelar med att hyra in personal från oss på Scandia Bemanning. Vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionstoppar för såväl stora som små företag. Vi erbjuder våra kunder rätt lösning för att effektivisera samtidigt som vi snabbt kan täcka ditt behov av kompetenta medarbetare.

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, kvalificerade medarbetare under precis de dagar, veckor eller månader som ni önskar. Vi har ett fast timpris, dagspris eller pris per vecka. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivaravgifter, sjukersättningar & semesterlöner.

Inom Scandia Bemanning bedriver vi även ett flertal olika totallösningar med både personal och maskiner, något som blir allt vanligare och möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet och lämna paketlösningen till oss.

Vässat verktyg

Inom Scandia Bemanning har vi vässat verktyg och processer för att snabbt och effektivt möta våra kunders krav på leveranshastighet, flexibilitet och volym i ett prispressat segment. En effektiv databas, ett stort nätverk och ett stort mått av personligt engagemang är viktiga konkurrensmedel för att lyckas. Och det är vår prioritet.

Genom att arbeta inom ett begränsat antal branscher har Scandia Bemanning en gedigen kunskap om dessa. Vår organisation med små specialiserade affärsområden med lokal närhet till våra kunder gör att vi kan erbjuda en mycket snabb och precis service. Detta tillsammans med vår slimmade organisation gör att vi har låga administrativa kostnader.

Branschens lägsta priser

Det är något som vi tycker ska gynna våra kunder, därför har vi alltid ambitionen att ha branschens lägsta priser. Detta oavsett om det gäller små eller stora projekt eller bara en kortare sjukfrånvaro. Det är därför alltid värt att jämföra oss på Scandia Bemanning innan du väljer bemanningspartner.

Våra säljare och personalansvariga har stor erfarenhet från svenskt näringsliv vilket gör att vi snabbt får förståelse för ert företags behov. Vi kan därför tillföra exakt den kompetens ert företag behöver. Vi är flexibla och hittar lösningar på det mesta.

Vi erbjuder dig och din organisation

Personaluthyrningstjänster inom flertalet yrkesområden. Här nedan ser du några av de kategorier som vi har erfarenhet av:

  • Industri
  • Lager
  • Bygg
  • Butik och städ