Vad kan vi erbjuda dig?

Våra tjänster består av varierande uppdrag som exempelvis svetsare, truckförare, lokalvårdare eller hantverkare. För att kunna leva upp till de kraven på kvalitet och skicklighet som kunden har på utfört arbete behöver du ha flera års vana och erfarenhet av de uppdrag du söker. Registrera gärna ditt CV hos oss för den typ av tjänst du önskar. Vi utökar hela tiden vårt tjänsteutbud.

Vem trivs och passar in hos oss?

Som person är du ansvarskännande, initiativrik, flexibel och har en god servicekänsla. För att passa väl in i arbetsgrupper och med kollegor så är även din samarbetsförmåga en viktig egenskap.

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med uppdrag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Scandia Bemanning kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Scandia Bemanning AB har främst kunduppdrag inom Östergötland (Motala, Vadstena, Mjölby, Linköping, Norrköping) men täcker även andra storstäder utanför länet.

Är du intresserad?

Att arbeta genom ett bemanningsföretag ger dig en ökad chans till ett fast arbete. Många av våra uppdragsgivare anställer vår personal på heltid.

Då ska du regtistrera din CV så snart som möjligt. Tjänster tillsätts hela tiden och därför sker rekryteringsarbete löpande. Registrera ditt CV – eller ännu hellre – skicka din ansökan till jobb@scandiabemanning.se

Vid frågor om rekryteringsarbete – kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!