Arkitekter

Behöver du en kreativ person med känsla för det estetiska och som besitter förmågan att se helheten? Någon som har kunskapen att skapa byggnader, rum och miljöer utan att tumma på tekniska, ekonomiska och funktionella förutsättningar? Scandia Bemanning är ett rekryterings- och bemanningsföretag som ser till att hitta rätt arkitekt för dig – utifrån dina behov.

Rätt arkitekt på rätt plats

En kompetent arkitekt kan se hela bilden. Den lägger stor vikt vid projektering och har känsla för form och design. Vårt arbete går ut på att hitta den kompetens som du behöver. Vare sig det gäller för en kortare eller en längre period. Och du, vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning.

Bemanna eller rekrytera en arkitekt – det är frågan

Funderar du över personalbehovet? Om det är kortsiktigt eller långsiktigt? Vi hjälper dig finna svar på dina funderingar och formulerar sedan en kravprofil utifrån dina behov.

Bemanning

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen. Scandia Bemanning anställer kandidaten utifrån din kravprofil och hyr ut den till dig vid behov. Bemanning är en flexibel och kostnadseffektiv lösning om du har ett kortsiktigt behov av att hyra en arkitekt.

 

Rekrytering

Har du istället ett långsiktigt behov av en arkitekt så kan det vara en god idé att genomföra en rekrytering. Våra kunniga rekryterare hjälper er med hela rekryteringsprocessen och ser till att rätt arkitekt hamnar på rätt plats.