Arbetsgivare

Låt oss hjälpa till med den viktiga och tidskrävande rekryteringsprocessen

Är du arbetsgivare – och söker personal?

Ett företags framgång är till stor del beroende av de människor som arbetar där. Det gäller därför att ha rätt person på rätt plats. Vi på Scandia Bemanning jobbar dagligen med detta och är experter inom rekrytering och bemanning. Vi kan hjälpa ditt företag att möta alla sorters utmaningar. Oavsett om du behöver bemanna, rekrytera eller hyra in specialistkompetens.

Branschens lägsta priser

Det är något som vi tycker ska gynna våra kunder, därför har vi alltid ambitionen att ha branschens lägsta priser. Detta oavsett om det gäller små eller stora projekt eller bara en kortare sjukfrånvaro. Det är därför alltid värt att jämföra oss på Scandia Bemanning innan du väljer bemanningspartner.

Vi bemannar IT-tekniker.

Vi har ett stort utbud av konsulter med olika nivåer av kompetens för att matcha ert behov. Scandia bemanning finns tillgängliga både för kort- och långsiktiga insatser och är redo med kort varsel.

Vi bemannar ingenjörer

Det råder stor kompetensbrist inom en majoritet av ingenjörsyrken, och den teknologiska utvecklingen fortsätter att öka exponentiellt. Vi har förståelse för hur viktigt det är att ha rätt kompetens, och hjälper våra kunder att hitta det.

Vi bemannar industrin.

Vi tar stor stolthet i att erbjuda ett brett utbud av kompetens inom industri; montörer, produktionspersonal, cnc-operatörer, kvalitetskontrollanter, svetsare, elektriker, truckförare, brandvakter m.m - vi har de flesta.

Kontakt

Scandia Bemanning bedriver flertalet totallösningar med både personal och maskiner, något som blir allt vanligare och möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet och lämna paketlösningen till oss.