Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Intresserad? Kontakta oss:


*

*
*


Klicka på bilden för en ny kod
Klicka på bilden för en ny kod
*


 

Är du arbetsgivare - vi har personalen du söker

Personaluthyrning - hyr in personal när du behöver den

När du tillfälligt behöver förstärka företaget med en specialist, vänd dig då till Scandia Bemanning. Vi har lång erfarenhet av att matcha små och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största företag och våra kunder finns inom alla branscher. Att hyra personal från oss kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Fördelarna med att hyra in personal är att du alltid har just den bemanning du behöver – varken mer eller mindre. Vi stöttar dig när din personal är ledig, på kompetensutveckling eller när du har behov av att snabbt öka bemanningen, till exempel vid produktionstoppar. Vi är ett stort företag med alla de resurser och den trygghet det medför. Samtidigt agerar vi lokalt och kan vår marknad.

Motiverade medarbetare med bred kompetens

Vi har många medarbetare med varierad kompetens, och tack vare en ständigt pågående nyrekryteringsprocess kan vi snabbt och effektivt erbjuda våra kunder rätt kompetens. Vår personal har valt att arbeta hos oss för att de uppskattar omväxlingen, är nyfikna på nya situationer och arbetsplatser, är flexibla och mycket motiverade att göra ett gott arbete hos våra kunder. Dessa egenskaper tror vi att du kommer att uppskatta när du förstärker ditt företag med personal från Scandia Bemanning.

Senast publicerad: 180201 | Powered by SiteSmart